ΕΙΣΟΔΟΣ
23210 99200


Εγγραφή

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

ΕΙΣΟΔΟΣ

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Ξέχασες τον κωδικό σου;

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Ποια είναι η Metron?

Η Metron ΕΠΕ δημιουργήθηκε το 1995 από τον Ιωάννη Σάνδρο με έδρα τη Νιγρίτα Σερρών σε παραγωγική μονάδα μικρότερη των 500 m2 με αρχικό αντικείμενο της νέας τότε εταιρίας την κατασκευή αυτομάτων θυρών για ανελκυστήρες. Το 2000 ο Γιώργος Μυλωνάς (Alumil) βλέποντας την τεχνογνωσία των ανθρώπων της Metron αποφάσισε να πει στη μετοχική σύνθεση της εταιρίας κι έτσι εντάσσει τη Metron Αυτοματισμοί Α.Ε. στον όμιλο της Alumil. Το 2008, κλείνοντας έναν κύκλο συνεχών επενδύσεων η Metron ξεκίνησε τον σχεδιασμό ολοκληρωμένων λύσεων ανελκυστήρων και στράφηκε δυναμικά προς τις αγορές του εξωτερικού που εκείνη τη στιγμή αντιπροσώπευαν το 20% περίπου του ετήσιου τζίρου της.

Το 2009 κυκλοφόρησε στην αγορά το πρώτο υδραυλικό πακέτο ανελκυστήρα της Metron ενώ γρήγορα αναπτύχθηκαν λύσεις για μηχανικούς ανελκυστήρες με ή χωρίς μηχανοστάσιο. Σήμερα η εξωστρεφής ανάπτυξη της εταιρίας την έχει καθιερώσει σε 45 αγορές διεθνώς οι οποίες αντιπροσωπεύουν το 85% του ετήσιου τζίρου της.

Ποια είναι η Εγγύηση των προϊόντων? (Πιστοποιητικά - Προμηθευτές)

Η Metron προσφέρει 2ετή εργοστασιακή εγγύηση για το σύνολο των προϊόντων της. Ο τελευταίας λέξης τεχνολογικός εξοπλισμός, η αυτοματοποιημένη παραγωγική διαδικασία, ο διαρκής ποιοτικός έλεγχος και η επιλογή αποκλειστικά ευρωπαϊκών προμηθευτών εγγυόνται την καλή λειτουργία του ανελκυστήρα σας. Όλοι οι ανελκυστήρες της Metron σχεδιάζονται με βάση την Ευρωπαϊκή Οδηγία 2014/33/ΕU εναρμονίζονται με τα πρότυπα ΕΝ 81.20, ΕΝ 81.21 για ανελκυστήρες σε υπάρχοντα κτίρια, ΕΝ 81.70 για άτομα ΑΜΕΑ, και ΕΝ 81.28 για διάσωση ατόμων.

Η Metron επίσης διαθέτει το πιστοποιητικό Module Η που αποτελεί πλήρη διασφάλιση ποιότητας για Σχεδιασμό, Παραγωγή, Εγκατάσταση και Πιστοποίηση ανελκυστήρων.

Που παράγονται τα προϊόντα της Metron? (Εγκαταστάσεις Εργοστασίου)

Η Metron εδρεύει στη Βιομηχανική Περιοχή Σερρών, σε ιδιόκτητο οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 36.000m2. Οι εγκαταστάσεις της εταιρίας βρίσκονται σε κτίριο συνολικής επιφάνειας 18.000m2  από τα οποία παραγωγικοί χώροι είναι 16.400m2  ενώ κεντρικά γραφεία και εκθεσιακοί χώροι τα υπόλοιπα 1.600m2. Ο μηχανολογικός εξοπλισμός της Metron είναι πλήρους αυτοματοποίησης και υψηλής παραγωγικής δυναμικότητας. Τα μηχανήματα επεξεργασίας λαμαρίνας, οι μηχανές CNC και το βαφείο λειτουργούν με προηγμένη τεχνολογική υποδομή και ελέγχονται από κεντρικούς υπολογιστές, ενώ η παραγωγή συντονίζεται μέσω συστημάτων MRP.

Στη Metron εφαρμόζουμε τεχνολογία αιχμής βασισμένη στα πρότυπα υλικοτεχνικών εξοπλισμών που χρησιμοποιούν κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρίες στον κλάδο της παραγωγής, όπως η Ιταλική Salvagnini και οι εταιρίες Trumph & DMG. Όλος ο μηχανολογικός εξοπλισμός υπόκειται σε προληπτικούς ελέγχους συντήρησης και διατηρείται σε άριστη κατάσταση. Αναπόσπαστο τμήμα της παραγωγικής διαδικασίας αποτελούν οι ενδελεχείς έλεγχοι ποιότητας σε κάθε στάδιο παραγωγής για όλα τα προϊόντα.

 

Με ποιον πρέπει να επικοινωνήσω για να αγοράσω προϊόντα της Metron?

Για να ενημερωθείτε περαιτέρω για τα προϊόντα της εταιρίας μας ή να ζητήσετε μια προσφορά μπορείτε να απευθυνθείτε στο δίκτυο συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα. Η εταιρία μας συνεργάζεται με το σύνολο σχεδόν των γραφείων εγκατάστασης ανελκυστήρων στη χώρα οι οποίοι μπορούν να σας καθοδηγήσουν ανάλογα. Εναλλακτικά μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας από τον σύνδεσμο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ και θα σας καθοδηγήσουμε εμείς ώστε να βρείτε την κατάλληλη λύση που ταιριάζει στην περίπτωση σας.

Τι είδος ανελκυστήρα πρέπει να επιλέξω?

Βασικό κριτήριο για την επιλογή του σωστού ανελκυστήρα, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, είναι η κατανόηση των βασικών χαρακτηριστικών του. Επιλέξτε τον δικό σας με βάση τους ορόφους, τη συχνότητα χρήσης του και του  budget που διαθέτετε.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ:

Ιδανική επιλογή για μικρά κτήρια ή κατοικίες (έως 5 στάσεις), με χαμηλό κόστος εγκατάστασης. Κινείται με πίεση λαδιού και αποτελεί την καλύτερη λύση για οικιακή χρήση. Εάν δεν υπάρχει φρεάτιο είναι ο ανελκυστήρας που χρειάζεστε με, με την κατασκευή ενός μεταλλικού φρεάτιο εξωτερικά του κτιρίου.

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ Ή ΧΩΡΙΣ:

Η καλύτερη επιλογή για πολυώροφα κτήρια, μεγάλες πολυκατοικίες ή εμπορικά κέντρα με μεγάλη κίνηση. Τεχνολογικά προηγμένοι, παρά το σχετικά υψηλό κόστος εγκατάστασης, αποτελούν την καταλληλότερη λύση λόγο της ταχύτητάς τους, της υψηλής τεχνολογίας και της χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας.

 

Ποια είναι η δική σας επιλογή;

Καλέστε μας σήμερα να το συζητήσουμε και να βρούμε από κοινού τη λύση που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες.

Ποια είναι η τιμή ενός ασανσέρ?

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή ενός ασανσέρ όπως και κάθε άλλου τεχνολογικού προϊόντος. Ο πρώτος και βασικότερος παράγοντας είναι αν υπάρχει υφιστάμενο ή όχι φρεάτιο, οι διαστάσεις του, ο τύπος του ασανσέρ (αν είναι δηλαδή υδραυλικό ή μηχανικό), το ωφέλιμο φορτίο που θέλουμε να έχει ο θάλαμος, ο αριθμός των ορόφων, η επένδυση των υλικών, το design του θαλάμου και των θυρών του ασανσέρ κ.α.

Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει μία απάντηση σε αυτό το ερώτημα το οποίο μοιάζει με την ερώτηση πόσο κάνει ένα αυτοκίνητο. Ο σωστότερος τρόπος είναι να επισκεφθεί τον χώρο που θέλετε να εγκαταστήσετε το ασανσέρ ένας τεχνικός/μηχανικός, να κάνει μαζί σας μια πρώτη κουβέντα για τα χαρακτηριστικά που επιθυμείτε να έχετε και μετά να σας δώσει μια προσφορά.

Χρειάζομαι ένα ανταλλακτικό, τι να κάνω?

Για να προμηθευτείτε ανταλλακτικά για το ασανσέρ σας θα πρέπει να έρθετε σε επικοινωνία με τον συντηρητή του ανελκυστήρα σας. Αφού γίνει η επί τόπου εξέταση του υπό αλλαγή ανταλλακτικού ο συντηρητής σας θα έρθει σε επαφή με τη Metron για την παραγγελία.

Μπορώ να προμηθευτώ κομμάτια ενός ασανσέρ ή μόνο ολοκληρωμένες λύσεις?

Η Metron ως κατασκευάστρια εταιρία παράγει η ίδια την πλειοψηφία των προϊόντων της και προμηθεύεται τα υπόλοιπα από επώνυμους Ευρωπαίους κατασκευαστές.

Σε περιπτώσεις ανακαίνισης η εταιρία μας προμηθεύει συνήθως συγκεκριμένα κομμάτια του ασανσέρ που χρίζουν ανακαίνισης. Στις περιπτώσεις νέων ανελκυστήρων συνίσταται η χρήση ολοκληρωμένων συστημάτων κι αυτό γιατί ο καταναλωτής λαμβάνει εργοστασιακή εγγύηση καλής λειτουργίας από έναν κατασκευαστή για το σύνολο της λειτουργίας του ανελκυστήρα αποφεύγοντας των καταμερισμό ευθυνών μεταξύ διαφορετικών εταιριών ενώ ταυτόχρονα στις ολοκληρωμένες λύσεις Metron εγγυόμαστε την απόλυτη συμβατότητα των επιμέρους συστημάτων.

Χρησιμοποιούμε cookies για να εξασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη online εμπειρία στη σελίδα μας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί Αποδέχομαι, συμφωνείτε με τους Όρους & Προϋποθέσεις της Metron. Μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις όποτε θέλετε.
ΑποδέχομαιΠερισσότερα