ΕΙΣΟΔΟΣ
23210 99200

ΕΙΣΟΔΟΣ

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Ξέχασες τον κωδικό σου;

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the formΕγγραφή

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Ευχές από τον Γιάννη Σάνδρο, CEO της Metron

περισσότερες φωτογραφίες

Αγαπητοί φίλοι & συνεργάτες,

Πάντα ξεκινώντας μια χρονιά, συνηθίζουμε να κάνουμε απολογισμούς, προβλέψεις για το νέο έτος , να βάζουμε στόχους, να ανταλλάσουμε ευχές. Θα προσπαθήσω λοιπόν και εγώ να μοιραστώ επιγραμματικά κάποιες σκέψεις μαζί σας με αφορμή το  ξεκίνημα ενός ακόμα  έτους.

Βρισκόμαστε σε ένα κλάδο που απαντά εντυπωσιακά στις ανάγκες και στις τάσεις της σύγχρονης κοινωνίας , όπως διαμορφώνονται ειδικότερα στις πιο αναπτυγμένες ή αναπτυσσόμενες χώρες. Η αστυφιλία, το ύψος στην οικοδόμηση , η άνεση ως πιο επιτακτική ανάγκη απ’ ότι παλαιότερα , η αύξηση του προσδόκιμου ζωής , αλλά και η γήρανση της πρώτης γενιάς ανελκυστήρων , δημιουργούν τεράστιο πεδίο δράσης και ανάπτυξης του κλάδου.  Βρισκόμενοι στην πραγματικότητα της οικονομίας του κράτους μας βέβαια μπορεί αυτό να μην γίνεται τώρα αντιληπτό. Σε μεσοπρόθεσμο όμως ορίζοντα η προοπτική του κλάδου μας είναι ελπιδοφόρα αρκεί να μπορέσουμε να συμμετάσχουμε σε αυτή. Διότι πέραν της γενικότερα αισιόδοξης αυτής τάσης, για να είμαστε παρόντες και στο μέλλον στο γίγνεσθαι του κλάδου, υπάρχει πάντα η απόλυτη ανάγκη της προσαρμογής στην εξέλιξη κάθε είδους που συμβαίνει σ’ αυτόν. Εξελίξεις τεχνολογικές, νομικές, πολιτικές, μπορούν πολύ περισσότερο σήμερα από παλαιότερα να ανατρέψουν υφιστάμενες καταστάσεις ετών, κάτι που το βλέπουμε παντού γύρω μας να συμβαίνει.

Στο έτος που πέρασε ένα τέτοιο θέμα  ήταν  η προσαρμογή όλων μας στο νέο κανονισμό 81.20.  Η Metron  πέραν της  προϊοντικής προσαρμογής, ανταποκρίθηκε πλήρως, έγκυρα, αποτελεσματικά και κυρίως ανταγωνιστικά με λύσεις πρωτότυπες σε όλο το φάσμα της δραστηριότητάς της και της ευθύνης έναντι των πελατών της. Αναφέρομαι στην ενημέρωση, στις πιστοποιήσεις, στις εκπαιδεύσεις και κυρίως στo consulting για το τι αλλαγές σημαίνει αυτό και στον τρόπο (πέραν του προϊόντος) της δουλειάς μας. 

Ένα δεύτερο θέμα που δουλέψαμε και δουλεύουμε στρατηγικά είναι ο αποτελεσματικός τρόπος βοήθειας των πελατών μας σε θέματα εμπορικής τους ανάπτυξης. Γνωρίζετε εκ πείρας την στρατηγική μας επιλογή (που στην έκθεση Interlift 2017 στη Γερμανία το κάναμε σύνθημά μας) το «more than just a supplier». Στο πλαίσιο αυτής της πολιτικής, τον χρόνο που πέρασε είχαμε θεαματικά αποτελέσματα σχεδόν σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιούμαστε. Αποκορύφωση αυτής της στρατηγικής υπήρξε το project  Εsentai στο Καζακστάν όπου η Metron μαζί με τον συνεργάτη της κέρδισε ένα project 400 plus ασανσέρ που ήδη υλοποιείται, μαζί βέβαια με πλειάδα άλλων μικρότερων projects σε άλλες χώρες. Έτσι, χάριν σε εσάς και στην συνεργασία μας πετύχαμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ανάπτυξη της τάξης του 25%. Ανάλογη ή μεγαλύτερη ανάπτυξη πέτυχατε και πολλοί από εσάς.

Στο νέο έτος φιλοδοξούμε να συνεχίσουμε σε αυτόν ακριβώς τον πετυχημένο δρόμο  και να δώσουμε πολύ μεγαλύτερο περιεχόμενο στο «more than just a supplier».  Στην ανάπτυξή μας δηλαδή μέσα από την ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα των συνεργατών μας. Αυτή τη στρατηγική υπηρετούμε και αυτή μας καθιστά ικανούς από κοινού να απαντήσουμε επιτυχώς στον θηριώδη ανταγωνισμό που αντιμετωπίζουμε. Η ικανότητα της Metron το 2017 να ανταποκριθεί αποτελεσματικά τόσο στην πρόκληση του 81.20, όσο και στον ρόλο της στα πλαίσια του «more than just a supplier» και στην επιτυχία που αυτό οδηγεί μας γεμίζει όλους αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Την αποστολή μας την αντιλαμβανόμαστε ως τον ένα πυλώνα αυτού του κοινού μας δρόμου προς την επιτυχία. Ο άλλος είστε εσείς……

Εύχομαι  σε όλους μια πορεία γεμάτη υγεία, δημιουργία.  Με τις καλύτερες ευχές μας για κάθε τι που θα κάνει την καινούρια χρονιά ξεχωριστή.

Γιάννης Σάνδρος  

Περισσότερα Νέα & Ανακοινώσεις

ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
31/Jan/2019

Η Metron στη Liftex 2019

15-16 Μαΐου, ExCel Λονδίνο

περισσότερα
ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
18/Jan/2019

Η Metron στην Έκθεση της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. Ζακύνθου

17 & 18 Ιανουαρίου 2019

περισσότερα
ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
16/Jan/2019

Δωρεά Ειδών Πρώτης Ανάγκης από τη Metron

Κοινωνικό Παντοπωλείο Ι.Μ. Σερρών

περισσότερα
ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
14/Jan/2019

Η Metron περήφανος χορηγός στο CHRISTMAS BASKEΤBALL TOURNAMENT

27-30 Δεκεμβρίου 2018 

περισσότερα
ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
10/Oct/2018

Metron4U ένα πρόγραμμα της Metron για τους ανθρώπους της

Εταιρική Εκδήλωση Metron 2018

περισσότερα
ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
05/Oct/2018

Προσφορά αλληλεγγύης από τον Κουμπαρά της Metron

Η Metron στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο «Κιβωτός Αγάπης» της Ιεράς Μητρόπολης Σερρών και Νιγρίτης

περισσότερα
ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
02/Oct/2018

Η Metron περήφανος χορηγός της έκθεσης 9η Biennale Νέων Ελλήνων Αρχιτεκτόνων

Η Ανάπτυξη της σύγχρονης ελληνικής αρχιτεκτονικής στο Μουσείο Μπενάκη

περισσότερα
ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
03/Aug/2018

Εθελοντική Αιμοδοσία των εργαζομένων της Metron

Εβδομάδα Αιμοδοσίας Αύγουστος 2018

περισσότερα
Χρησιμοποιούμε cookies για να εξασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη online εμπειρία στη σελίδα μας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί Αποδέχομαι, συμφωνείτε με τους Όρους & Προϋποθέσεις της Metron. Μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις όποτε θέλετε.