ΕΙΣΟΔΟΣ
23210 99200

ΕΙΣΟΔΟΣ

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Ξέχασες τον κωδικό σου;

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the formΕγγραφή

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Συνέντευξη για τη Liftex 2019

περισσότερες φωτογραφίες

Πείτε μας το ιστορικό της επιχείρησής σας, πότε ξεκίνησε και σε τι ειδικεύεστε;

 

Η Metron ιδρύθηκε το 1995 και από το 2000 είναι μέλος του Ομίλου ALUMIL. Από τότε, η εταιρεία επέκτεινε το εμπορικό της δίκτυο σε 47 χώρες και 5 ηπείρους, απασχολώντας περισσότερους από 200 ανθρώπους. Η Metron ειδικεύεται στην παραγωγή μιας ευρείας γκάμας ολοκληρωμένων συστημάτων ανελκυστήρων και λύσεων εκσυγχρονισμού. Όλα τα προϊόντα μας αναπτύσσονται  και κατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις μας από την ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξης της Metron, η οποία αποτελείται από 25 μηχανικούς.

 

Ποια είναι η βάση πελατών σας;

 

Η πελατειακή μας βάση αποτελείται από ανεξάρτητες εταιρείες εγκατάστασης που εγκαθιστούν, εκσυγχρονίζουν και συντηρούν ανελκυστήρες σε όλο τον κόσμο. Η αξιοπιστία, η ακεραιότητα και η δημιουργικότητα είναι οι βασικές μας αξίες και πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι μακροπρόθεσμες, σταθερές εταιρικές σχέσεις είναι ουσιαστικές για κάθε εταιρεία ώστε να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της εποχής μας. Η αποστολή μας είναι να ενισχύσουμε τους εταίρους μας να παραμείνουν ανταγωνιστικοί, να επιτύχουν τους στόχους τους και να αναπτυχθούν.

 

Τι θα προωθήσετε  στη  LIFTEX 2019;

 

Από τη στιγμή που συμμετάσχουμε για πρώτη φορά στη LIFTEX, στόχος μας είναι να γνωρίσουμε τη σειρά Metron και την γκάμα των προϊόντων μας στην αγορά ανελκυστήρων του Ηνωμένου Βασιλείου και να συζητήσουμε μελέτες περίπτωσης και παραδείγματα από όλο τον κόσμο σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι ανεξάρτητες εταιρείες ανελκυστήρων επωφελήθηκαν από τη μακροπρόθεσμη συνεργασία με τη Metron. Ταυτόχρονα, θέλουμε να μάθουμε περισσότερα σχετικά με την αγορά ανελκυστήρων του Ηνωμένου Βασιλείου και να προσαρμοστούμε στις προτεραιότητές της. Θα είμαστε στο περίπτερο D64 για να σας γνωρίσουμε όλους!

 

Ποια συμβουλή θα προσφέρατε στους επισκέπτες που επισκέπτονται για πρώτη φορά την έκθεση;

Θα έλεγα ότι το πιο κρίσιμο στοιχείο για μια παραγωγική επίσκεψη είναι οι επισκέπτες να παραστούν στην έκθεση με ανοιχτό μυαλό, να είναι έτοιμοι να διερευνήσουν νέες απόψεις και να κατανοήσουν διαφορετικές προσεγγίσεις. Είναι αλήθεια ότι όλοι μας διατηρούμε πεποιθήσεις και έχουμε διαμορφώσει απόψεις, και συχνά τείνουμε να τις επιβεβαιώνουμε σαν αυτο-εκπληρούμενη προφητεία. Για να αξιοποιήσουμε στο έπακρο την όποια έκθεση, πρέπει να την προσεγγίζουμε με ανοιχτοσύνη και περιέργεια για νέες ιδέες και δυνατότητες.

 

Τι βλέπετε ως τις σημαντικότερες τεχνολογικές εξελίξεις που πρέπει να γνωρίζουν οι ειδικοί, οι ιδιοκτήτες και οι διευθυντές γραφείων εγκαταστάσεων τα επόμενα χρόνια;

 

Πιστεύω ότι η πιο σημαντική τάση κατά τα προσεχή έτη είναι ότι περισσότεροι ανελκυστήρες θα συνδεθούν με το Διαδίκτυο, στέλνοντας αυξημένο αριθμό πληροφοριών στα κέντρα δεδομένων. Αυτό θα επιτρέψει προληπτική συντήρηση και στενότερη παρακολούθηση του ανελκυστήρα. Επίσης, η κατανάλωση ενέργειας και η ανακύκλωση των υλικών ανελκυστήρων σύμφωνα με την έννοια της κυκλικής οικονομίας θα καταστούν κοινά θέματα τα επόμενα χρόνια. Για παράδειγμα, θα ήταν λογικό να καταστεί υποχρεωτική η τεχνολογία stand-by τα επόμενα χρόνια.

 

Ποια είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πελάτες σας και πώς τους βοηθάτε να τους ξεπεράσουν;

 

Η αλήθεια είναι ότι οι πελάτες μας αντιμετωπίζουν διαφορετικά εμπόδια που περιλαμβάνουν τεχνικά, εμπορικά και ακόμη οργανωτικά ζητήματα. Εμείς, στη Metron, προσπαθούμε πάντα μαζί με τον πελάτη μας να εντοπίζουμε τη ρίζα του προβλήματος και όχι να λειτουργούμε πυροσβεστικά. Ένα πράγμα είναι σίγουρο ότι, σε περιόδους κρίσης, η σημασία της εμπιστοσύνης δεν μπορεί να υποτιμηθεί, καθώς επιταχύνει δραματικά τη διαδικασία επίλυσης προβλημάτων.

 

Υπάρχουν τάσεις που παρατηρείτε στον κλάδο; Οι απαιτήσεις των πελατών σας αλλάζουν;

 

Τα τελευταία χρόνια, σταδιακά αλλά σταθερά, η αισθητική έχει γίνει ένας σημαντικός παράγοντας της διαδικασίας λήψης αποφάσεων αγοράς σε έναν αυξανόμενο αριθμό έργων. Οι τελικοί πελάτες αρχίζουν να κατανοούν τον ανελκυστήρα ως αναπόσπαστο στοιχείο του κτιρίου και όχι ως ένα αδιάφορο κουτί που κινείται πάνω-κάτω. Αυτό δημιουργεί μια απαίτηση για ευελιξία και αισθητικές επιλογές από τους προμηθευτές προκειμένου οι πελάτες τους να διαφοροποιήσουν και να ενισχύσουν τις προσφορές τους προς τους δικούς τους τελικούς πελάτες τους.

 

Και τέλος, τι συμβουλή θα προσφέρετε σε όποιον θέλει να ξεκινήσει μια καριέρα στη βιομηχανία ανελκυστήρων και κυλιόμενων κλιμάκων;

 

Παρακολουθούμε τον κόσμο μας να αλλάζει, και τώρα βρισκόμαστε μπροστά στο μεγαλύτερο κύμα αστικοποίησης στην ιστορία. Περισσότερο από το 50% του πληθυσμού της Γης ζει σε πόλεις, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί στο 70% τις επόμενες δεκαετίες. Ο μόνος τρόπος είναι προς τα πάνω! Ως εκ τούτου, η βιομηχανία ανελκυστήρων μπορεί να συνεισφέρει σε αυτήν τη μετατροπή των πόλεων και στη μεταμόρφωση της ζωής μας. Αυτό μπορεί να είναι μια προκλητική και  αναταποδοτική σταδιοδρομία, η οποία σε αντάλλαγμα απαιτεί επαγγελματισμό και αφοσίωση.

 

 

Γνωρίστε την ομάδα στο περίπτερο D64.Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Περισσότερα Νέα & Ανακοινώσεις

ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
31/Jan/2019

Η Metron στη Liftex 2019

15-16 Μαΐου, ExCel Λονδίνο

περισσότερα
ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
18/Jan/2019

Η Metron στην Έκθεση της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. Ζακύνθου

17 & 18 Ιανουαρίου 2019

περισσότερα
ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
16/Jan/2019

Δωρεά Ειδών Πρώτης Ανάγκης από τη Metron

Κοινωνικό Παντοπωλείο Ι.Μ. Σερρών

περισσότερα
ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
14/Jan/2019

Η Metron περήφανος χορηγός στο CHRISTMAS BASKEΤBALL TOURNAMENT

27-30 Δεκεμβρίου 2018 

περισσότερα
ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
10/Oct/2018

Metron4U ένα πρόγραμμα της Metron για τους ανθρώπους της

Εταιρική Εκδήλωση Metron 2018

περισσότερα
ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
05/Oct/2018

Προσφορά αλληλεγγύης από τον Κουμπαρά της Metron

Η Metron στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο «Κιβωτός Αγάπης» της Ιεράς Μητρόπολης Σερρών και Νιγρίτης

περισσότερα
ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
02/Oct/2018

Η Metron περήφανος χορηγός της έκθεσης 9η Biennale Νέων Ελλήνων Αρχιτεκτόνων

Η Ανάπτυξη της σύγχρονης ελληνικής αρχιτεκτονικής στο Μουσείο Μπενάκη

περισσότερα
ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
03/Aug/2018

Εθελοντική Αιμοδοσία των εργαζομένων της Metron

Εβδομάδα Αιμοδοσίας Αύγουστος 2018

περισσότερα
Χρησιμοποιούμε cookies για να εξασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη online εμπειρία στη σελίδα μας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί Αποδέχομαι, συμφωνείτε με τους Όρους & Προϋποθέσεις της Metron. Μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις όποτε θέλετε.