ΕΙΣΟΔΟΣ
23210 99200

ΕΙΣΟΔΟΣ

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Ξέχασες τον κωδικό σου;

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the formΕγγραφή

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Πώς η Metron ανέλαβε την εγκατάσταση 68 μηχανικών ανελκυστήρων χωρίς μηχανοστάσιο σε δημόσια σχολεία στα Η.Α.Ε.

περισσότερες φωτογραφίες

Το έργο "Δημόσια Σχολεία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα" ξεκίνησε το 2015, όταν το τοπικό Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε την προσθήκη 68 εξωτερικών ανελκυστήρων σε υπάρχοντα σχολεία στα Η.Α.Ε. Όταν η πρώτη επαφή ήρθε στο τέλος του 2015, σκεφτήκαμε ότι ήταν μια καλή ευκαιρία για εμάς. Κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι, συναντηθήκαμε με τον Massaed, τον τοπικό συνέταιρό μας εκεί, για να συγκεντρώσουμε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να συμμετάσχουμε στον επερχόμενο δημόσιο διαγωνισμό.

Η πρόθεση του Υπουργείου ήταν να αναβαθμίσει την πρόσβαση και τις υπηρεσίες που προσφέρονται στα δημόσια σχολεία, εκπληρώνοντας το όραμα του H.E. Hussain Ibrahim Al Hammadi, για ένα καινοτόμο Εκπαιδευτικό Σύστημα που θα δημιουργούσε μια ανταγωνιστική παγκόσμια κοινωνία που θα καλύψει τη μελλοντική ζήτηση της αγοράς.logo
Η προσφορά, τον Φεβρουάριο του 2016, περιλάμβανε πυρίμαχα εξωτερικά φρεάτια για την εξασφάλιση της ασφάλειας των επιβατών ακόμη και σε περίπτωση πυρκαγιάς, επιπρόσθετων συστημάτων παρακολούθησης, κάμερες και οθόνες μέσα στο θάλαμο του ανελκυστήρα σε περιορισμένες εξωτερικές διαστάσεις. Επιπλέον, για λόγους ασφαλείας, οι αποστάσεις μεταξύ του ηλεκτρικού πίνακα και του ίδιου του ασανσέρ θα έπρεπε να έχουν απόσταση μεγαλύτερη των 10 μέτρων.

Τα πυρίμαχα εξωτερικά φρεάτια ήταν μια ευχάριστη πρόκληση, το τέλειο πρόβλημα που θα μπορούσαμε να λύσουμε. Ως εκ τούτου, εργαστήκαμε στενά με προμηθευτές μεταλλικών ελασμάτων και ηλεκτροστατικής βαφής για να επιτύχουμε το προκαθορισμένο αποτέλεσμα Η χημική σύσταση του ελάσματος που χρησιμοποιήθηκε για αυτό το ειδικό έργο πιστοποιήθηκε μαζί με την ειδική πούδρα που εφαρμόστηκε στο Βαφείο της Metron, το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο στον τομέα των ανελκυστήρων. Ως αποτέλεσμα, η Metron πέτυχε ένα χρώμα ηλεκτροστατικής βαφής χωρίς ρωγμές ή επικίνδυνες παραμορφώσεις σε θερμική έκθεση 400 C.

Εκτός από αυτό το σημαντικό ποιοτικό αποτέλεσμα, η Metron με την ευελιξία των προϊόντων της και τις δυνατότητες προσαρμογής του Τμήματος Engineering, προσέφερε μια λύση που μείωσε το εξωτερικό μεταλλικό φρεάτιο κατά 150 mm και μείωσε το συνολικό κόστος των ανελκυστήρων κατά 5%.

Metron elevators designsΜετά τους δύο γύρους του διαγωνισμού, με συμμετοχή όλων των πολυεθνικών εταιριών ανελκυστήρων, η Metron ανακηρύχτηκε φιναλίστ του διαγωνισμού. Επόμενο βήμα ήταν η επιθεώρηση των εγκαταστάσεων παραγωγής, τον Οκτώβριο του 2016, από 3 μηχανικούς του Υπουργείου. Μετά από 3 μέρες επιμελούς έρευνας στις εγκαταστάσεις της Metron και λεπτομερή επισκόπηση των διαδικασιών παραγωγής, των υλικών, των πιστοποιητικών, της τεκμηρίωσης των ασανσέρ και των διαδικασιών ελέγχου ποιότητας, οι Metron και Massaed πιστοποιήθηκαν ως εγκεκριμένοι προμηθευτές ανελκυστήρων του Υπουργείου Παιδείας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Στα τέλη του 2016, οι Metron και Massaed κηρύχθηκαν νικητές του διαγωνισμού για 68 μηχανικούς ανελκυστήρες χωρίς μηχανοστάσιο στο Rak, Abu Dhabi, Dubai και Al Ain. Η φάση εκτέλεσης ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2017 με όλη την αναγκαία προετοιμασία κτηρίων. Όπως ο Jumah Al-Mazrouie, Διευθύνων Σύμβουλος της Massaed σημειώνει: «Το έργο ήταν πράγματι πολύ απαιτητικό και έπρεπε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του υπουργείου για τους ανελκυστήρες. Η εγκατάσταση των ανελκυστήρων πραγματοποιήθηκε μόνο το απόγευμα, επειδή τα σχολεία λειτουργούσαν το πρωί και έπρεπε να προσαρμόσουμε τον εξωτερικό ανελκυστήρα στο υπάρχον κτήριο. Metron and Massaed elevators - liftsΗ πολυπλοκότητα ενός τέτοιου δημόσιου έργου καθίσταται ακόμη μεγαλύτερη λόγω των μέτρων ασφαλείας για την προστασία των σπουδαστών, των εκπαιδευτικών και των γονέων, καθώς η εγκατάσταση λειτουργεί σε πολλές διαφορετικές τοποθεσίες ταυτόχρονα, ωστόσο η Metron και η Massaed είχαν την τεχνογνωσία να πραγματοποιήσουν αυτή την αποστολή.»

Μετά από μια περίοδο 7 μηνών, και οι 68 μηχανικοί ανελκυστήρες χωρίς μηχανοστάσιο (MRL) μαζί με τα εξωτερικά φρεάτια, εγκαταστάθηκαν και πιστοποιήθηκαν επιτυχώς και το τελικό αποτέλεσμα μιλά από μόνο του! Συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους!

Περισσότερα Νέα & Ανακοινώσεις

ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
19/Apr/2019

Πάσχα 2019

26.04 -01.05.2019

περισσότερα
ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
31/Jan/2019

Η Metron στη Liftex 2019

15-16 Μαΐου, ExCel Λονδίνο

περισσότερα
ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
23/Jan/2019

Κοπή Πίτας 2019

Καλωσορίζουμε το 2019!

περισσότερα
ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
18/Jan/2019

Η Metron στην Έκθεση της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. Ζακύνθου

17 & 18 Ιανουαρίου 2019

περισσότερα
ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
14/Jan/2019

Η Metron περήφανος χορηγός στο CHRISTMAS BASKEΤBALL TOURNAMENT

27-30 Δεκεμβρίου 2018 

περισσότερα
ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
10/Dec/2018

Διακοπές Χριστουγέννων 2018

22.12.2018-02.01.2019

περισσότερα
ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
10/Oct/2018

Metron4U ένα πρόγραμμα της Metron για τους ανθρώπους της

Εταιρική Εκδήλωση Metron 2018

περισσότερα
Χρησιμοποιούμε cookies για να εξασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη online εμπειρία στη σελίδα μας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί Αποδέχομαι, συμφωνείτε με τους Όρους & Προϋποθέσεις της Metron. Μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις όποτε θέλετε.